Kesken aamutoimien kello 9 huoneen puhelin soi ja respasta ilmoitettiin, että taksikyyti lentokentälle odottaa meitä. Ilmoitimme, että olimme tilannet taksin kymmeneksi, kuten varauspaperissakin luki. Taksi lupasi tulla tunnin kuluttua uudelleen.  Kymmeneltä taksi sitten saapui uudelleen ja vei meidät Phuketin kansainväliselle lentokentälle, jonne matka kesti noin 50 min.

Air Asian punavalkoinen kone lennätti meidät Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin.

Kentällä saimme odottaa laukkua aika kauan.

Kohti keskustaa lähdimme uudella City Line junalla. Matka taittui Suvarnabhumin lentokentältä Phaya thain päätepysäkille puolessa tunnissa maksaen yhdeltä 45 bahtia. Kävelimme asemalta hotellille, jossa olimme ennen samalla junalla tulleita jotka ottivat taksi kyydin.

Saimme huoneen hotellin 20 stä kerroksesta ja parvekkeelta näkymän MBK:lle eli aikast ytimessä ollaan. Huone on viihtyisä, jossa on pieni keittiö varusteineen. 

Pitihän sitä sitten heti lähteä miljoona kaupunkiin tutustumaan, vaikka päivän matkustus vähän painoikin.  Neljä tuntia kierreltyämme olimme nähneet vasta osan MBK:sta ja Siam Centeristä. Molemmat ovat niin isoja ”kauppakeskuksia”, että katsottavaa olisi viikoksi jos vain mielenkiintoa riittäisi.

Palasimme ajoissa hotelliin keräilemään voimia huomiseksi. Mahtavatko torakat tai gekot kiivetä tänne korkeuksiin asti???