Tänään oli aika vaihtaa saarta. Lähdimme aamulla katamaraanilla kohti Koh Phangaa. Meri pauhasi ihan kivasti ja lautalla riitti pahoinvoivia matkalaisia, joihin emme onneksi kuuluneet. Matka kesti noin tunnin.

Thong Salasta, jossa saareen pääsatama sijaitsee, suuntasimme taksilla kohti Haad Ringiä, josta Blue Hill Resort  löytyi jyrkästä mäen rinteestä. Taksi matka oli tosi mäkinen ja mutkainen 20 % ylä- ja alamäkiä ja jyrkkiä mutkia. Matkaa oli noin 10 km. Resortti on noin kilometrin päässä itse Haad Ringin keskustasta, jossa tulevana viikonloppuna vietetään taas täydenkuun bileitä.

Huone on aika loppuun kulunut, eikä vastannut ihan odotuksiamme. Näkymät huoneesta ovat todella upeat. Tosin tänään on ollut tosi pilvistä.

Huoneen vastaanoton jälkeen suuntasimme rantaa pitkin kohti Haad Ringin keskustaa. Kujia ja kojuja löytyi yllättävän paljon. Niihin tutustumme paremmin tulevina päivinä. Kävimme ruokailemassa bilerannalla olevassa ravintolassa. Rannan hiekka on todella valkoista ja nuorisoa parveili viikonloppua odottaen.

Hyvien kaffe lattejen jälkeen suuntasimme huoneellemme.

Huoneessamme ei netti tällä kertaa toimi joten suuntaamme respaan tätä lähettämään.